Tilataksi pääkaupunkiseudulla

Tilaa meiltä tilataksi ennakkoon, niin varmistat ryhmäsi kyydin toteutuvan osoitteesta toiseen takuulla aikataulussaan – ja jonottamatta. Automme kyydissä matkustaa mukavasti 8 henkilöä, ja auto on muunneltavissa tarpeen mukaan myös pakettikuljetuksiin. Pääasiallinen toiminta-alueemme on Espoon, Helsingin, Kauniaisten ja Vantaan lisäksi Karjaa, Lohja, Kirkkonummi, Siuntio, Vihti, Tuusula, Kerava, Järvenpää sekä Sipoo. Sovittaessa tilataksimme voi noutaa porukkasi myös muualta. 

Tilaa taksi väh. 2 h ennen haluttua lähtöä. Mikäli tarvitset tilataksia seuraavana aamuna, tilaathan kyydin viimeistään edellisenä iltana klo 21.00 mennessä. 

Tilataksipalvelut toteutuvat meillä aina laadulla

Olemme tehneet taksikuljetuksia yli 20 vuoden ajan. Tunnemme toiminta-alueemme hyvin, ja palvelemme asiakkaitamme aina ystävällisesti, heidän toiveensa parhaamme mukaan huomioiden. Kuljettajamme ovat kokeneita kuskeja, jotka takaavat kyydittävien turvallisuuden ja viihtyisyyden matkan aikana.

Ota yhteyttä ja varaa tilataksi vaikka lentokenttäkuljetusta, rautatiekuljetusta, yritysajoa tai mitä tahansa muuta kyytiä varten!

musta tilataksi

tilataksi kuvattuna sisältä