Tee taksin ennakkotilaus ilmaiseksi netissä!

Unohda jonotus & odotus!

Käyttämällä helppoa varauskalenteriamme, teet taksin ennakkotilauksen ilmaiseksi netissä. Tilaa taksi netistä ja laske ajomatkasi turvallisiin käsiimme. Pitkäaikainen kokemuksemme taksi ennakkotilaus -palvelustamme on tehnyt meistä suositun taksiyrityksen Uudenmaan alueella.

Varauskalenterista näet vapaat ajat, valitse niistä Sinulle parhaiten sopiva. Varattavia aikoja on tasaisesti viiden minuutin välein, joten löydät varmasti tarvitsemanasi ajankohtana taksin. Emme veloita mitään ennakkotilausmaksua, mutta minimiveloituksemme on 40 € (tutustu tarkemmin hinnastoon).

Suosittelemme tekemään taksitilauksen 2 tuntia ennen toivottua noutoaikaa. Tai tarvitsetko taksin heti aamuun? Seuraavan aamun kyydin tilaus tulee tehdä edellisenä iltana klo 21 mennessä.

Varausjärjestelmämme soveltuu parhaiten 1–4 henkilökuljetuksen varaamiseen. Kun kyseessä on isompi henkilömäärä, varauksiin sopii parhaiten yhteydenottolomakkeemme.

Ennakkotilaus - Varaa taksi varauskalenterista

Miten taksin tilaus etukäteen käytännössä sitten tapahtuu?

  1. Syötä oikeaan yläkenttään ensin sijaintisi, esim. Hyvinkää, Riihimäki, Helsinki, Espoo, Vantaa tai Nurmijärvi.
  2. Valitse varauskalenterista haluttu päivämäärä, tarkastele vapaita kellonaikoja ja valitse toivomasi hetki.
  3. Taksin varaamiseen etukäteen vaatii vielä henkilötietojen ja yhteystietojen täyttämisen. Myös osoitteet ovat tietenkin oleellisia, kirjoita mistä taksin tulee noutaa Sinut ja mikä on päämääräsi.
  4. Halutessasi voit kirjoittaa viestisi Lisätietoja-kenttään.
  5. Paina lopuksi Tee varaus -nappulaa. Ja sitten vaan seuraavaksi odotat tilattua kyytiäsi toivomaasi aikaan!
  6. Näppärä varauspalvelumme muistuttaa Sinua lähestyvästä matkastasi vielä etukäteen tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Taksin tilaus etukäteen arkityöpäivänä, matkoille ja juhlahumuun

Taksin tilaus etukäteen sopii mainiosti monenlaiseen tilanteeseen.

Saattelemme arkityöpäivänä sekä siivitämme juhlahumua esimerkiksi pikkujoulujen aikaan tai tärkeän hääpäivän kynnyksellä. Varaa taksi nopeasti edellisenä iltana tai vaikkapa hyvissä ajoin kuukauden päähän.

Pitkien matkojen ykkönen

Ennakkotilaus on meillä huomattavasti huokeampaa kuin muilla vastaavilla.

Taksin tilaus varauskalenterista ei sisällä mitään ennakkotilausmaksua.

Emme ehkä ole aivan edullisin vaihtoehto lyhyillä matkoilla (minimiveloitus 40€), mutta jo 13–15 kilometrin jälkeen olemme selvästi edullisimmasta päästä. Taksipalvelumme on suosittu paitsi Espoon, Vantaa ja Helsingin alueella myös lähikunnissa, kuten Kirkkonummella, Hyvinkäällä, Riihimäellä, Nurmijärvellä ja Tuusulassa.

Saavuta lentokenttä tai rautatieasema rennommin tekemällä taksin ennakkotilaus hyvissä ajoin

Oletko lähdössä varhaiselle aamulennolle? Tai illansuussa rautatieasemalle?

Rautatieaseman taksit sekä lentokenttätaksit tavoitat meiltä luotettavasti tarvitsemanasi ajankohtana. Taksin ennakkotilaus lentokenttä-alueelle on varsin suosittu – ja suositelluin palvelumme. Sujuva lentokenttäkuljetus takaa huolettoman palvelun hektiseen hetkeen. Onko palvelumme Sinulle uusi juttu? Taksin ennakkotilaus Helsinki-Vantaan lentokenttä-alueelle on toimestamme ehdottoman luotettavaa ja ajantasaista. Taksin tilaus ennakkoon on palveluidemme keskiössä, joten meillä sujuvuuteen ja varmuuteen panostetaan voimakkaasti.

Suosittuja ja haettuja palveluitamme pääkaupunkiseudulla:

  • Taksi ennakkotilaus Vantaa-Helsinki -lentokentälle
  • Taksi ennakkotilaus Espoo
  • Taksi ennakkotilaus Helsinki
  • Taksi ennakkotilaus Nurmijärvi

Taksin varaaminen etukäteen on helppoa

Aamukiireessä ne pienetkin minuutit lasketaan.

Ennakkoon tilattu taksi tuo aamuun toivottuja lisäminuutteja. On stressaavaa miettiä, tuleeko tilattu taksi sittenkään ja mihin oikein voi luottaa.

Taksiennakkoon.fin kautta tilattu taksi on 100 % luotettava ja varma taksipalvelu.

Luotettavaa palveluamme siivittää avulias palvelu, meillä matkakassit nostetaan rappusille tai sisälle saakka. Tiedämme, että pienet yksityiskohdat ja huomaavaisuudet viimeistelevät hyvän asiakaskokemuksen. Taksin tilaus ilmaiseksi, luotettavasti ja nopeasti – hyödynnä kattavaa kokemustamme taksin ennakkotilausten järjestämisestä pääkaupunkiseudulla.

Taksi ennakkotilaus

Tilaa taksi netistä – tee taksin tilaus ilmaiseksi, hyvissä ajoin tai viimeistään seuraavalle päivälle. Suositeltu taksin ennakkotilaus -palvelumme toimii kattavasti mm. Uudenmaan ja pääkaupunkiseudulla ja muualla Uudenmaan alueella.

Otamme vastaan myös muita pidemmän matkan reittejä.