Tilaa taksi lentokentälle - henkilö­kuljetukset pääkaupunki­seudulla

"Tilasin koska oli niin hyvää palvelua!"

Tyytyväiset asiakkaamme ovat toimintamme perustana. Saat meiltä luotettavat lentokenttä-kuljetukset Helsinki-Vantaan lentokentälle ja sieltä pois. Kun lentokentälle on päästävä mukavasti mutta ajoissa, ammattitaitoiset kuskimme huolehtivat perillepääsystä.

Tarjoamme nopeat kuljetukset myös laivasatamaan tai rautatieasemalle.

Mikäli olet kiinnostunut tasokkaista juna-asema-, satama- ja lentokenttäkuljetuksista, ota yhteyttä ja kysy lisää tai tee suoraan taksin ennakkotilaus helposti varauskalenterimme kautta.

Tilaa lentokenttätaksi meiltä edulliseen hintaan

Lentokenttätaksimme on suosittu ja suositeltu palvelumme lomailijoiden ja työmatkalaisten keskuudessa.

Lentokenttätaksimme sopii erityisesti yli 12–15 kilometrin päästä lentokentälle tuleville, sillä olemme pidemmän matkanteon hintavertailuissa kirkkaasti edullisimpaan hintaluokkaan kuuluva yritys.

Kaikki asiakkaamme ovat päässeet aina perille luvattuna aikana.

Taksi lentokentälle on vaivaton tapa aloittaa odotettu loma

Olitpa liikenteessä aamuvarhain tai iltamyöhään – ennakkoon tilattu taksi lentokentälle sujuvoittaa matkantekoa ja tekee matkanteostasi helpompaa. Matkalaukut kulkevat mukana ilman ylimääräistä kanniskelua.

Taksilla kuljet nopeasti ja vaivattomasti kotiovelta lentokentälle mihin vuorokauden aikaan tahansa sekä säässä kuin säässä.

Taksi lentokentältä pois

Noudamme sinut myös pois lentokentältä!

Voit sopia noudon lentokentältä etukäteen, jolloin vältyt ikävältä taksin etsimiseltä tai jonottamiselta lennon jälkeen, kun haluaisit vain päästä kotiin tai hotellille.

Lentokenttänoudot Helsinki-Vantaalta on tehty meillä helpoksi. Noutava taksi on yhteydessä sinuun heti koneen laskeuduttua.

Sinun tarvitsee vain ennakkotilausta tehdessä ilmoittaa meille lennon numero sekä puhelinnumerosi, jotta olemme oikeassa paikassa oikeaan aikaan. 

Viemmekö myös rautatieasemalle tai satamaan?

Kyllä vaan!

Helpotamme matkantekoasi myös silloin, kun suuntaat raiteille tai merille. Taksi rautatieasemalta Länsisatamaan – kun tarkoituksenasi on kiiruhtaa juna-asemalta Länsisatamaan, voit tilata taksin ennakkoon kätevän varausjärjestelmän kautta. Tilaa taksi rautatieasema-länsisatama-reitille luotettavasti kauttamme.

Taksikuljetus Helsingin rautatieasemalle – varaa täältä ennakkoon »
Taksikuljetus rautatieasemalta Länsisatamaan – varaa täältä ennakkoon »

Taksihinta (minimiveloitus 40€) – lentokenttä, rautatieasema tai satama?

Edullinen lentokenttätaksimme on suosittu etenkin alueella Espoo, Karjaa, Kirkkonummi, Hyvinkää, Riihimäki, Nurmijärvi ja Tuusula. Emme ole ehkä aivan edullisin vaihtoehto lyhyillä matkoilla, mutta jo 13–15 kilometrin matkoilla mittelö kääntyy toisinpäin, eli olemme edullisimmasta päästä oleva taksi lentokentälle kun matkaa on hieman enemmän.

Emme peri ennakkotilausmaksua, mutta minimiveloituksemme on 40 €. 

Taksi lentokentälle – tarkka hinta löytyy tästä »

Rautatieasema, satama, lentokenttä – hinta ennakkoon sovittuna vai mittarin mukaan?

Asiakkaamme kannalta parasta on, että mennään mittarin mukaan. Ennakkoon arvioidut matkat ovat monesti huonompia vaihtoehtoja, eli jos jossain on ruuhkaa, niin se kierretään ettei sinulle tule turhia lisämaksuja (halvin reitti ja tapa).

Tilaa taksi ennakkoon niin lentokentälle kuin sieltä pois ilman jonotusta ja odotusta!

Tasokkaat yrityskuljetukset

Saat meiltä tasokkaat yrityskuljetukset pääkaupunkiseudulla. Kun yhtiökumppanisi, asiakkaasi, toimeksiantajasi tai yhteistyökumppanisi tarvitsevat tasokasta ja luotettavaa kuljetusta, hyödynnä turvallisin mielin kuljetuspalveluamme. Järjestämme kaikki yrityselämään liittyvät henkilökuljetukset ammattitaidolla. Kokeneet ja asiakaspalveluhenkiset kuljettajamme takaavat aina matkan sujuvuuden.

Sujuvasti työpäivässä mukana

Palvelumme on erityisen suosittu työmatkailijoiden keskuudessa – ja mikseipä olisi?

Kohtuuhintainen hinnoittelu, toimiva varausjärjestelmä ja ystävällinen asiakaspalvelu ovat valttikorttimme liikenteessä. Ajantasaisuus ja luotettavuus kulkevat taskussamme mukana vuorokauden jokaisena hetkenä. Taksilla kuljet näppärästi ovelta ovelle, mikä säästää mukavasti aikaa ja suo päivään rauhallisia pieniä hetkiä.

Taksilla kuljet siististi säässä kuin säässä ja teet tarvittaessa parit pienet puhelut maisemia katsellessa.

Luotettava lentokenttätaksisi

Lentokenttätaksimme palvelee ystävällisesti Uudenmaan alueella työmatkailijoita, lomailijoita ja juhlaväkeä.

Lentokenttätaksi Helsinki, Vantaa ja muut lähikunnat – varaa varauskalenterista hetkesi!