Monipuoliset taksipalvelut pääkaupunkiseudulla

Transtico Oy tarjoaa monipuolisia taksipalveluja pääkaupunkiseudulla ja lähialueilla. Tyytyväiset asiakkaat ovat toimintamme perusta, ja siksi panostamme erinomaiseen asiakaspalveluun. Saat meiltä luotettavat lentokenttäkuljetukset, minkä lisäksi tarjoamme nopeat kuljetukset myös laivasatamaan tai rautatieasemalle.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää taksiennakkoon.fi-palvelusta tai tee taksin ennakkotilaus helposti varauskalenterimme kautta.

Tilaa lentokenttätaksi meiltä edulliseen hintaan

Lentokenttätaksimme palvelee Uudenmaan alueella työmatkailijoita, lomailijoita ja juhlaväkeä. 

Kaikki asiakkaamme pääsevät aina perille luvattuna aikana. Taksilla kuljet nopeasti ja vaivattomasti kotiovelta lentokentälle mihin vuorokauden aikaan tahansa sekä säässä kuin säässä.

Noudamme sinut myös pois lentokentältä! Voit sopia noudon lentokentältä etukäteen, jolloin vältyt ikävältä taksin etsimiseltä tai jonottamiselta lennon jälkeen, kun haluaisit vain päästä kotiin tai hotellille.

Lentokenttänoudot Helsinki-Vantaalta on tehty meillä helpoksi. Noutava taksi on yhteydessä sinuun heti koneen laskeuduttua. Sinun tarvitsee vain ennakkotilausta tehdessäsi ilmoittaa meille lennon numero sekä puhelinnumerosi, jotta osaamme olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan. 

Taksimme ovat siistejä turvallisia

Taksimme ovat aina siistejä ja puhtaita. Otamme takseissamme huomioon hyvän hygienian ja desinfioimme kosketuspinnat säännöllisesti. Jotta matkustaminen olisi mahdollisimman turvallista.

Taksimatka voidaan maksaa esimerkiksi lähimaksulla tai puhelinsovelluksella.  Taksillamme vältät myös joukkoliikenteen ikävät tungokset, jolloin riittävää turvaväliä voi olla mahdoton noudattaa.

Tervetuloa taksin kyytiin turvallisin mielin!

Viemme myös rautatieasemalle ja satamaan

Helpotamme matkantekoasi myös silloin, kun suuntaat raiteille tai merille. Kun tarkoituksenasi on kiiruhtaa esimerkiksi juna-asemalta Länsisatamaan, voit tilata taksin ennakkoon kätevän varausjärjestelmämme kautta.

 Taksikuljetus Helsingin rautatieasemalle – tee varaus ennakkoon.

 Taksikuljetus rautatieasemalta Länsisatamaan – tee varaus ennakkoon.

Edullinen taksikyyti lentokentälle, rautatieasemalle ja satamaan – tai minne oletkin matkalla

Transtico vie sinut viipymättä perille kohteestasi riippumatta. Esimerkiksi edullinen lentokenttätaksimme on suosittu etenkin Espoon, Karjaan, Kirkkonummen, Hyvinkään, Riihimäen, Nurmijärven ja Tuusulan alueilla. 

Minimiveloituksemme on 40 €. Tutustu tarkempaan hinnastoon täällä.

Tarjoamme myös yrityskuljetukset

Saat meiltä myös tasokkaat yrityskuljetukset pääkaupunkiseudulla. Kun yhtiökumppanisi, asiakkaasi, toimeksiantajasi tai yhteistyökumppanisi tarvitsevat laadukasta ja luotettavaa kuljetusta, hyödynnä turvallisin mielin kuljetuspalveluamme. Järjestämme kaikki yrityselämään liittyvät henkilökuljetukset ammattitaidolla. Kokeneet ja asiakaspalveluhenkiset kuljettajamme takaavat aina matkan sujuvuuden.

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää yrityskuljetuksista!

Yhteystiedot