Luotettava lentokenttäkuljetus Helsingin, Vantaan ja Espoon alueella

Edullinen lentokenttäkuljetus Helsinki-Vantaalle

Oletko matkustamassa työasioissa tai lomailun merkeissä? Taksiennakkoon.fi tarjoaa kohtuuhintaisen lentokenttäkuljetuksen Helsinki-Vantaalle. Kyydin varaaminen onnistuu esimerkiksi soittamalla tai käyttämällä yhteydenottolomaketta. Lentokenttäkuljetuksen tilaaminen meiltä ennakkoon on erityisen kannattavaa silloin, kun matkaa on yli 12 - 15 kilometriä – tällöin olemme selkeästi alan edullisimpaan hintaluokkaan kuuluva taksipalvelu.


Asensimme takseihin suojaavat pleksimuovit

Taksimme ovat aina siistejä ja puhtaita, ja kosketuspinnat desinfioidaan säännöllisesti. Otamme takseissamme huomioon hyvän hygienian. Ja jotta matkustaminen olisi mahdollisimman turvallista, etenkin nyt koronaepidemian aikana, olemme asentaneet suojaavan pleksimuovin kuljettajan ja matkustajan väliin. Näin mahdolliset pisaratartunnat voidaan minimoida. Taksimatka maksetaan esimerkiksi lähimaksulla tai puhelinsovelluksella. Maksutapahtuma onnistuu lähimaksulla pleksimuovin läpi. Taksillamme vältät myös joukkoliikenteen ikävät tungokset, jolloin riittävää turvaväliä voi olla mahdoton noudattaa. Tervetuloa kyytiin turvallisin mielin!


Sujuvasti työmatkalle

Järjestämme oivan kuljetuksen niin yritysten omille työntekijöille kuin yritysvieraille. Kun kaikki sujuu jouhevasti, on mukavaa olla lentävä työmatkalainen. Meille onkin kertynyt mukavasti sellaisia työmatkalaisia asiakkaiksemme, jotka säännöllisesti suuntaavat siiville, ja jotka arvostavat vaivatonta palveluamme.


Lomalle lompsis

Kun kyseessä on riemukas loman alku, ei mitään kannata jättää viime tinkaan ja arvailun varaan. Helpoin järjestely lomamatkan alkuun on sopia lentokenttäkuljetus ennakkoon. Kyydissämme matkustat lomalle turvallisin mielin tarvittuna ajankohtana.


Lentokentältä takaisin kotiin

Kun takana on pitkä matka, on mieluisaa päästä kotiin mahdollisimman helposti, mutta turvallisesti. Kun varaat taksin ennakkoon lentokentältä takaisin kotiin, sujuvoittaa se mukavasti kotiinpaluutasi. Taksinkuljettajan näkökulmasta on voinut havaita sen, että monesti ihmisiä stressaa taksitilanne kotiinpäin, kun ei tiedetä mistä jonosta kuljetuksen voisi ottaa. Lentokentällähän on nykyään neljä jonoa, joista matkustajan tulee itse valita minkä toimijan taksin ottaa. Kaikilla on tietenkin omat hinnoittelunsa, ja sitten on vieläpä ns. villien taksien jono, jossa hinnoittelu voi olla melko kirjavaa.

Asioidessasi kanssamme varaat turvallisen taksin – taksin, joka odottaa Sinua taksiaseman takana olevalla ennakkoon tilattujen taksien alueella. Haemme tarvittaessa Sinut myös tuloaulasta, jos se tuntuu olevan tarpeen. Tilaukseen lentokentältä pois tarvitsemme aina lennonnumeron sekä asiakkaan puhelinnumeron, johon laitamme viestillä vastassa olevan taksin tunnistetiedot. Kun meillä on lennonnumero, voit olla varma, että olemme paikalla, kun lentosi on laskeutunut.


Liikkeellä koko konkkaronkan kanssa?

Taksiimme mahtuu aina neljä henkilöä matkatavaroineen. Kalustona meillä on tilavat farmariautot. Annamme tilauksesta halutessasi tarjouksen ja tarvittaessa lähdemme liikkeelle nopeallakin aikataululla. Voit tarpeen mukaan myös soittaa suoraan.


Aina ajoissa

Asiakkaamme ovat aina päässeet perille sovittuun aikaan. Kuljettajamme ovat alan rautaisia ammattilaisia. Ajamme turvallisesti, järkeviä reittejä pitkin varmasti kohti määränpäätä. Tilatessasi taksimme, saat luotettavaa, ajantasaista palvelua. Kun kyseessä on lähtö lennolle, on hyvä pelata varman päälle.

Viime hetken vinkit ennen taksiin astumista, tarkasta onko mukana:
 • Matkustusasiakirjat
 • Matkavakuutus
 • Verkkopankkitunnukset
 • Avaimet
 • Kännykkä + laturi
 • Lompsa
 • Lääkkeet
 • Passi ja hammasharja
 • Montako kassia pitikään olla mukana?
 • Matkalaukkujen nimikointi
 • Turvallisuusohjeet nesteiden (käsimatkatavarana 100 ml pakkaus pakattuna enintään 1 l pussiiin), sytkärien (yksi taskuun) sekä laturien ja power bankien (aina käsimatkatavaraksi) kuljetukseen.

Varaa lentokenttäkuljetus Helsinki-Vantaalle saman tien

Tilaa lentokenttäkuljetus soittamalla tai lähettämällä viestiä. Meiltä saat kohtuuhintaisen lentokenttäkuljetuksen Helsinki-Vantaalle. Olipa kyseessä loma tai luento, matkustat kanssamme turvallisesti tilanteessa kuin tilanteessa.